Welkom bij ToscanaFesta : trouwen in Italië

Benvenuti !!

Trouwen in Italië met Toscane als het romantische hart, is een droom. Als ervaren weddingplanner kan ToscanaFesta, die al meer dan 180 bruidsparen een onvergetelijke bruiloft in Siena en omgeving bezorgde, jullie helpen je droomhuwelijk te realiseren. Hoe klein of groot het gezelschap ook is en voor praktisch elk budget. Je krijgt een compleet inzicht in de kosten van je huwelijk in Toscane.

Wij zijn de zussen Annemarie en Stephanie Kloos en wij bieden door onze aanwezigheid in zowel Nederland als Italië een uniek concept.


De middeleeuwse stad Siena is een gedroomde omgeving om elkaar het jawoord te geven. Maar ook lieflijke plaatsjes in de buurt zoals Certaldo,  Castellina in Chianti of Radda in Chianti kunnen wij aanbevelen. En allemaal gemakkelijk bereikbaar per vliegtuig of auto.

 

 

 

 

Trouwen in Italie

Een symbolische blessing 

 

ToscanaFesta heeft veel ervaring met een symbolische blessing.  

Bijvoorbeeld in de tuin van een sfeervolle accommodatie.

Als deze intieme vorm je voorkeur heeft of beter bij je past, dan leggen we graag de mogelijkheden aan je voor.

 

 

Bruidsparen geven ons een 9 !!


ToscanaFesta scoort hoog bij haar bruidsparen.  De Hogeschool inHolland, Amsterdam, deed een onderzoek naar de tevredenheid van de stellen die met ToscanaFesta in zee gingen. Zij gaven gemiddeld een 9 als rapportcijfer. Een derde deel van de respondenten gaf een 10, een derde een 9 en een derde een 8! Zij beoordeelden ons op de volgende kernpunten: 

                Betrouwbaarheid - Zorgzaamheid - Inlevingsvermogen -                 Materiële aspecten - Responsiviteit  

De bruidsparen zeggen dat hun verwachtingen ver werden overtroffen. 

Natuurlijk zijn we er trots op dat onze stijl van werken zo wordt gewaardeerd. En ieder nieuw bruidspaar kan op datzelfde hoge service niveau rekenen.  

 

Klik hier voor de vele REFERENTIES.                                                                                                                                                Annemarie en Stephanie

                                      

                   

Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie
www.toscanafesta.nl
TF gaat geen zee te hoog!