Benvenuti bij ToscanaFesta!

Jullie huwelijksfeest in Italië – het romantische hart – is een droom die uitkomt

Trouwen in Toscane is als een sprookje. Het Toscaanse landschap, de cultuur, de zon, de historie en natuurlijk de heerlijke lokale keuken vormen het unieke decor voor jullie huwelijksfeest.

Chianti

Crete Senesi

Jullie stadsbruiloft

Een uniek concept

ToscanaFesta heeft een uniek concept: wij zijn twee zussen en zijn zowel in Nederland als in Italië gevestigd. In Nederland is Annemarie het eerste aanspreekpunt. Zij ontvangt jullie graag op ons bezoekadres in Lisse. Stephanie is jullie contactpersoon in Toscane.

Zij woont al 25 jaar in Siena. Op de dag van het huwelijk zorgt zij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Door onze aanwezigheid in zowel Italië als Nederland bieden wij jullie een complete en persoonlijke begeleiding.

Contactgegevens

Wij zouden graag met jullie in gesprek gaan! Wil je weten wat wij jullie kunnen bieden of een vrijblijvende offerte opvragen? Stuur ons een berichtje, hierna krijgen jullie een vragenlijst opgestuurd en jullie ontvangen binnen 5 werkdagen een persoonlijke offerte.

Je kunt ook contact met ons opnemen via info@toscanafesta.nl.

     

    Ik verklaar dat ik de privacy-informatie die beschikbaar is via deze link (Privacybeleid) heb gelezen en ik sta de verwerking van gegevens toe zoals bepaald in artikel 13 van wetsdecreet 196/2003 s.m.i. en Verordening (EU) 679/2016.