De gang van zaken

Op de Wensenlijst noteer je alle bijzonderheden van je bruiloft. Van dit stuk maken wij een offerte. Dat gedetailleerd en volledig overzicht geeft een compleet inzicht in de kosten van je huwelijk in Toscane. Je bent vrij om er na ontvangst zaken aan toe te voegen of weg te laten. Wij hebben geen haast, neem zelf de ruimte om goed over alles na te denken. Als je ons nodig hebt zijn wij er met ideeën en suggesties.


Je kan ook een bezoekafspraak met ons maken in Lisse om alle kanten van je bruiloft in Italië tot in detail door te praten en over en weer kennis te maken.

In de offerte zit ook een fee die wij rekenen voor onze dienstverlening. Dat is een eenmalig bedrag waar niets meer bij komt. Daarbij is dus inbegrepen al het werk dat wij voor jullie doen vanaf het eerste contact tot en met de grote dag zelf.

 

 

Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie
www.toscanafesta.nl
TF gaat geen zee te hoog!