Onze Werkwijze

ToscanaFesta heeft een uniek concept. Wij zijn zowel in Nederland als in Siena gevestigd en wij voeren alle onderdelen van onze afspraken zelf uit. Daar komt geen derde aan te pas. Alles safe onder één dak met de kosten onder controle. Dat geeft je een goed gevoel. En het werkt snel.


Annemarie Kloos woont in de randstad en zij verzorgt de intake. Stephanie heeft Siena als haar woonplaats en zij zorgt samen met collega Bregtje van Toorenburg voor een perfect verloop van de dag. Stephanie is de ceremoniegastvrouw die alle details van het romantische huwelijk in Italië tot in de puntjes regelt.


Wij gaan voor perfectie. Dat laatste hebben wij bewezen in de ruim 170 huwelijken die wij de afgelopen jaren in Siena e.o. mochten organiseren. Wij verwijzen graag naar de referenties van stellen die ons hun vertrouwen gaven.


Als je met ons eerst persoonlijk wilt kennismaken en de details van je bruiloft in Italië nog eens goed wilt doorpraten, ben je welkom bij Annemarie op ons bezoekadres in Lisse. Een afspraak op ieder gewenst moment (ook in de avonduren of op zaterdag) is zo gemaakt. Voor een verkenningsbezoek in Toscaneheet Stephanie jullie hartelijk welkom. Zij laat je graag de accommodatie zien waarvoor je belangstelling hebt en praat onder een kop koffie op de Piazza je wensen door.


Tijdens de huwelijksdag in Toscane is Stephanie jullie ceremoniegastvrouw. Zo zien wij van begin tot einde steeds persoonlijk toe op de perfecte voorbereiding en uitvoering van jullie bruiloft of ceremonie. En met liefde.

 

 

Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie
www.toscanafesta.nl
TF gaat geen zee te hoog!