Iris en Rob

Ons trouwweekend vond plaats in Toscane, eind augustus. Je leeft er ongeveer een jaar voorafgaande aan de bruiloft naar toe! De sfeer van de locaties was voor ons het meest belangrijk in de zoektocht naar een geschikte trouwlocatie. En natuurlijk ook het gevoel dat je in goede handen bent van een professionele weddingplanner die hart heeft voor het organiseren van jouw bruiloft.

 

Na de keuze voor de trouwlocatie is er veel contact geweest met Stephanie om details door te spreken, van de dagplanning tot aan de decoratie van de bruiloft. Dat hebben wij als heel prettig ervaren. Er was altijd ruimte voor een Skype gesprek om allerlei details af te kaarten. De keuze van de DJ, de decoratie, een vooraf zelf geprinte menukaart, het zijn keer op keer keuzes die je bewust maakt.

 

ToscanaFesta biedt je de ruimte om je eigen ding van je bruiloft te maken. We hebben daardoor veel eigenheid en sfeer in onze dag kunnen neerzetten. En daarnaast nemen zij jou heel veel werk uit handen, zodat de grote lijnen van de bruiloft uitgezet zijn. We hadden dit echt niet zelf kunnen doen, dat moet echt in Italie gebeuren.


Als we het over zouden doen, zouden we weer in Toscane willen trouwen en ook weer met ToscanaFesta in zee gaan.

 

Iris en Rob

Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie
www.toscanafesta.nl
TF gaat geen zee te hoog!