Kristel en Erik

Onze bruiloft in Siena was nog mooier dan we gehoopt hadden.
Het was half juni zoals gehoopt prachtig weer en we hadden alle tijd om in de Toscaanse heuvels te genieten van familie, vrienden en vooral van elkaar.
Dankzij Stephanie, Annemarie & onze ceremoniemeester was alles tot in de puntjes voorbereid. Sergio en al het personeel van Villa le Tolfe waren geweldig. We hebben samen met onze 33 gasten heerlijke dagen gehad.
Op woensdagmiddag de ontvangst, lekker een uurtje het zwembad in en daarna een gezellige borrel gevolgd door een goed verzorgd pizzadiner.


Op donderdag ontbijt, de ’first look’ tussen de cipressen in de tuin van Le Tolfe en daarna met zijn allen richting Siena. De ceremonie in het Palazzo Pubblico was fantastisch en de spumante toost en lunch op het plein ging precies zoals gepland. Terwijl de gasten gingen ontspannen bij het zwembad of de wijnproeverij, hebben wij in alle rust foto’s gemaakt in en om Siena. Uiteraard ook nog even afgekoeld in het zwembad alvorens over te gaan tot het aperitief en diner. De mannen van de catering waren omgetoverd van pizzabakkers tot sterrenbediening in smoking en het werd een feestmaal dat we niet meer zullen vergeten. Ook het spontane feestje na afloop tot in de kleine uurtjes zal de komende jaren nog vaak ter sprake komen.

Lieve Stephanie en Annemarie, enorm bedankt voor alles !

Kristel en Erik

Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie
www.toscanafesta.nl
TF gaat geen zee te hoog!