Lieve Stephanie en Annemarie,

Wat een ongelooflijk onvergetelijke dagen hebben we doorgemaakt in Toscane. Van begin tot het eind hebben we genoten van de omgeving, de sublieme verzorging en het intieme gezelschap met onze bruiloftsgasten. Maar vooral de ceremonie onder leiding van Stephanie, de indrukwekkende voorgang van Giuseppe en Diane en de muzikale omlijsting van Amy, hebben het plaatje helemaal compleet gemaakt. Villa Eveline is een geweldige locatie.


Toen we gingen uitchecken zei de hotelmanager Gianni : “Bedankt voor jullie komst, want het personeel heeft jullie gezelschap als zeer ontspannen ervaren”. Een mooi compliment, want het was een weergave van een ieders beleving. Ons onvergetelijke huwelijk had niet gekund zonder jullie professionele, maar vooral warme bijdrage en inleving.Wij zijn geraakt door zoveel moois. Erik en ik hebben nog één en ander te verwerken.


Gisteren hebben we per post de foto’s ontvangen. Wat een geweldige herbeleving om al die beelden weer te zien. En wat een sfeer was er toch.
Onvergetelijk!

Lieve groeten van
Patrick en Erik

Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie
www.toscanafesta.nl
TF gaat geen zee te hoog!