Roeland & Jolanda

Lieve Stephanie en Annemarie, 

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de hele organisatie rondom onze bruiloft. Het zijn werkelijk fantastische dagen geweest die van het begin tot het eind tot in de puntjes waren geregeld en waar zowel wij als onze gasten enorm van hebben genoten!  

Het verblijf bij de Villa was geweldig en met het zeer vriendelijke personeel voelden onze gasten, en zeker wij als bruidspaar ons extra bijzonder door de aandacht die zij aan iedereen schonken. Onvergetelijk was de bijzondere wandeling met ons gezelschap door Siena. Alle aandacht die je dan op straat krijgt is hartverwarmend!

 

Verder zal de indrukwekkende ceremonie ons zeker bij blijven; de met fresco’s gedecoreerde trouwzaal in het stadhuis, de warme klanken van de gitaar- en vioolmuziek en als verrassing een zelf gezongen nummer door één van onze gasten die dat stiekem had weten te regelen met jullie hulp. Het hele weekend lang hebben we genoten van heerlijk Italiaans eten en smaakvolle wijnen, met als afsluiter onze prachtige en vooral ook heel erg lekkere bruidstaart.

 

Tot slot zijn wij ook heel erg blij met de vele mooie foto’s en video’s die op onze huwelijksdag zijn gemaakt die een herinnering geven aan alles wat we hebben meegemaakt, en dat was heel veel!

Wij kijken terug op een warme begeleiding vanuit ToscanaFesta. Heel fijn om zowel in Nederland als in Italië iemand te hebben bij wie je terecht kan met ideeën en vragen. Die hadden wij volop, maar nooit was het jullie teveel.

 

Wij hopen dat er na ons nog vele bruidsparen mogen genieten van jullie organisatie en dat zij net zo een mooi weekend en ook hun droombruiloft gaan beleven zoals wij dat hebben gedaan!

 

Grazie Mille!Roeland & Jolanda

Michael & Nadine

Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie
www.toscanafesta.nl
TF gaat geen zee te hoog!