trouwen in Verona

VERONA, in 89 voor Christus door de Romeinen gesticht, is prachtig gelegen langs de rivier de Adige aan de voet van de Alpen. Het heeft een eigen luchthaven op korte afstand van het centrum. De stad ligt op nog geen half uur rijden van het Gardameer en ook Venetië is makkelijk te bereiken.

Verona wordt door de Italianen ook wel liefkozend "klein Rome" genoemd. Wereldberoemd om Shakespeare's 'Romeo en Julia' en de grootse zomerse operavoorstellingen in de Arena onder de sterrenhemel: liefde en opera horen bij elkaar en bij Verona!

De middeleeuwse gebouwen, de brede elegante winkelstraten, sfeervolle restaurants en terrassen aan schilderachtige pleinen, plaatsen Verona zonder meer in het illustere rijtje van mooie Italiaanse steden als Rome, Florence, Siena en Venetië. Niet voor niets behoort de stad tot het cultureel en historisch erfgoed (UNESCO).

Je kunt in Verona elkaar op verschillende locaties het jawoord geven onder andere in het stadhuis Palazzo Barbieri op elke eerste zaterdag van de maand (09.00 – 13.00 uur) en in de tombe van Giulietta Capuleti (Julia) is er gelegenheid op iedere donderdag en zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur. Wij geven je graag gedetailleerde informatie over je huwelijk in Verona

TRANSAVIA verzorgt een rechtstreekse vlucht van Schiphol naar Verona in 1.45 uur.

 Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie Trouwen in Italie
www.toscanafesta.nl
TF gaat geen zee te hoog!